Ons doel: de perfecte match!

De juiste mensen koppelen wij aan de leukste werkgevers.

Over SAAMwerkt!

teamfoto
11 jaar badge

Dit is SAAMwerkt! Personeelsdiensten

Zorgen voor de perfecte match. Voor werknemer én werkgever. Dat is ons doel. SAAMwerkt! Personeelsdiensten is een uitzendorganisatie waar alles draait om service en kwaliteit. 

Wij helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan en ontzorgen werkgevers met het werven, bemiddelen en behouden van medewerkers. Met onze personeelsdiensten hebben werkgevers zelfs helemaal geen omkijken naar alle zaken die bij uitzendwerk komen kijken. Uitzendwerk gaat om mensen, daarom geloven wij in de combinatie van prettig en persoonlijk samenwerken. 

Voor werknemers regelen wij alles, zodat ze lekker aan de slag kunnen. Van huisvesting en de juiste kleding tot trainingen en opleidingen. We houden de jaargesprekken, zorgen dat de cao netjes wordt nageleefd en als ze ergens mee worstelen, bieden we ze hulp.

1
Werkgevers
1
Werknemers
1
jaar ervaring

SAAMwerkt! Personeelsdiensten voor werknemers en werkgevers

background
saamwerkt ronald braken
Ronald Braken

“Wij werken niet op basis van uurtje-factuurtje, maar bieden met onze diensten echt meerwaarde.”

Een frisse kijk op uitzenden

Onze klanten vertrouwen op onze expertise en professionaliteit. Het verschil maken we door niet voor, maar samen mét hen te werken. We kennen onze klanten en weten wat voor mensen ze zoeken. We gaan voor een persoonlijke aanpak. Bij ons communiceer je dus niet met formulieren of systemen, maar heb je een vast aanspreekpunt. Iemand die je altijd kunt bellen, mailen of whatsappen. 

Trots dragen wij de NEN-, SNA-, VCU- en SNF-keurmerken. Die laten zien dat we onze zaken op orde hebben. Ook zitten we in de afronding voor het ABU-lidmaatschap. 

Onze uitzendmedewerkers zijn bij ons in dienst. Dat betekent dat wij alles voor hen regelen, maar ook voor opdrachtgevers. Zodat zij zich niet hoeven te focussen op zaken als personeelsdiensten, recruitment en werving, maar zich kunnen richten op hun dagelijkse werk.

Een fijne baan, alles goed geregeld en persoonlijk contact

Jij wilt een fijne baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Waarbij alles goed geregeld is. En als er een keer iets niet lekker loopt, dat je dan snel contact hebt met iemand die het voor je oplost. Bij SAAMwerkt staan we voor je klaar. Met leuke vacatures en goede begeleiding. Zoals jij het wilt hebben. 

We geloven in prettig en persoonlijk contact. Daarom bij ons geen ellenlange trajecten en onnodige formulieren. Bel, mail of app ons. Als je liever meteen de hand schudt, kun je ook langskomen op ons kantoor.

teamfoto2