Huisvesting voor internationale medewerkers

Fijn wonen in huizen die helemaal in orde zijn

Werk en een thuis

Kom je werken bij SAAMwerkt! Personeelsdiensten en ben je op zoek naar een huis in Nederland? Wij zorgen daarvoor. Zo heb je bij aankomst niet alleen werk, maar ook een fijn thuis. 

SAAMwerkt! heeft verschillende huizen in de regio waar internationale medewerkers samenwonen. Onze woningen zijn veilig, schoon en bieden volop privacy. Elk jaar controleert de Stichting Normering en Flexwonen (SNF) of onze huizen voldoen aan de norm. We zijn dan ook trots dat we het SNF-keurmerk hebben. 

Snel een sociaal leven

Als je als internationale medewerker kiest om in een van onze huizen te wonen, heeft dat zo zijn voordelen. Zo bouw je hier sneller een sociaal leven op. Samen met de andere internationale medewerkers in jouw huis kun je bijvoorbeeld ervaringen uitwisselen over wonen en werken in Nederland. Je woont altijd in de buurt van onze opdrachtgevers. Mocht vervoer van je woning naar je werk en terug nodig zijn, dan regelen we dat.

saamwerkt huisvesting

Op zoek naar een woning in Nederland?

Wil je in Nederland werken en zoek je een huis? SAAMwerkt heeft verschillende huizen in de regio voor internationale medewerkers. Bel of mail ons en we helpen je verder.

Op zoek naar werk en woonruimte in Nederland?

Wil je in Nederland werken en zoek je een huis? SAAMwerkt! heeft verschillende huizen in de regio voor internationale medewerkers. Bel of mail ons en we helpen je verder.

rectangle 91
quote