Op zoek naar medewerkers?

Je vindt de juiste mensen bij SAAMwerkt! Personeelsdiensten. Voor korte of lange tijd. Flexibel of vast.

Hulp nodig?

Niet gevonden wat je zoekt?
Wij helpen je graag verder.

saamwerkt werkzoekende 1
saamwerkt

Snel de juiste vakmensen

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke medewerkers voor een lange periode of flexibel inzetbare mensen voor piekmomenten. SAAMwerkt! Personeelsdiensten heeft het netwerk, de kennis en de ervaring om voor jou de juiste match te maken. Zo krijg jij vakmensen die zin hebben om bij je aan de slag te gaan. En die goed passen bij jouw bedrijf. We hebben medewerkers voor productie, groenvoorziening, administratie, schoonmaak, bouw en horeca.

Personeelsdiensten

Bij SAAMwerkt! gaan we verder dan uitzenden. Als je geen tijd hebt voor, of kennis hebt van, alle hr-zaken die bij uitzendwerk komen kijken, kun je die ook bij ons neerleggen. Van administratie tot trainingen en opleidingen. We houden jou op de hoogte van belangrijke cao-wijzigingen en aflopende contracten. We verzorgen werving en selectie voor je en zorgen voor de evaluatie- en voortgangsgesprekken. We geven uitzendmedewerkers de juiste veiligheidskleding, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Loopt een uitzendmedewerker ergens vast, bijvoorbeeld bij een loonbeslag, dan zorgen wij voor de juiste begeleiding.

Uniek is onze begeleiding bij ziekteverzuim. Als iemand zich ziekmeldt, gaan we dezelfde dag nog op bezoek. Om te horen hoe het gaat en wat de oorzaak is. Door hier aandacht aan te geven, zijn de medewerker en jij goed geïnformeerd. Het ziekteverzuim is bij ons laag. Daar heeft iedereen belang bij en het werk loopt geen vertraging op.

saam werkt
background

Dit is SAAMwerkt! Personeelsdiensten

We maken het verschil door niet voor, maar samen mét klanten te werken. Want uitzendwerk draait om mensen. Bij SAAMwerkt! kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Je kunt ons 24/7 bereiken en hebt een vast aanspreekpunt. We kennen jouw organisatie. Weten wat er speelt. Wat je nodig hebt én welke mensen bij je passen. Daardoor hebben wij aan één woord genoeg en heb jij de zekerheid van een goede match.

Via ons heb je toegang tot een groot netwerk van uitzendmedewerkers voor flexibel, bepaalde tijd en onbepaalde tijd. Welke vorm het wordt, is helemaal afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. 

Onze benadering werkt. We zien dat onze uitzendmedewerkers gemotiveerder zijn en langer bij een opdrachtgever blijven

Wij helpen jou aan de juiste medewerkers

Ook een goede, gemotiveerde en betrouwbare medewerker voor een korte of lange periode? Schrijf je aan in via onderstaande button.

Maak nu een afspraak

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Heb je een concrete vraag of opdracht? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we binnen een dag contact met je op. Velden met een* zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9 tot 5? Nee, hoor. Je kunt ons 24/7 bereiken.

Certificeringen en kwaliteitswaarborgen

Verhalen van werkgevers

Zet internationale medewerkers in voor je project

Vanwege o.a. de krappe arbeidsmarkt zijn internationale medewerkers onmisbaar. Maar je wilt niet zomaar medewerkers uit het buitenland. SAAMwerkt! Personeelsdiensten beschikt over gemotiveerde mensen. Wij werken met mensen uit verschillende EU-landen, voor wie een werkvergunning niet nodig is. In de gevallen dat zo’n vergunning wél nodig is, vragen wij die aan.

Voor werkgevers en voor medewerkers regelen we alle praktische zaken. We helpen internationale medewerkers aan een woning, regelen vervoer, een bankrekeningnummer, gemeentelijke zaken, een zorgverzekering en overheidstoeslagen. Daar heb jij geen omkijken naar. En het geeft de medewerkers rust om bij jou aan de slag te gaan.

Ook hier gaan we een stap verder. Zodra medewerkers uit het buitenland bij jou aan de slag gaan, gaat er vanuit een SAAMwerkt! een meewerkend voorman mee. Die spreekt de taal, werkt de internationale medewerkers in en is jouw eerste aanspreekpunt. Dat scheelt jou inwerktijd.

vector (1)