Certificeringen

Een betrouwbare uitzendpartner. SAAMwerkt! Personeelsdiensten gaat voor goed werkgeverschap.

Jouw betrouwbare uitzendbureau

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk in de uitzendbranche. SAAMwerkt! Personeelsdiensten heeft beide dan ook hoog in het vaandel staan. We zijn trots dat we meerdere keurmerken en certificeringen hebben. Die laten zien dat we een betrouwbare partij zijn en onze zaken op orde hebben. Maar ook dat we ons houden aan de hoogste normen en regels voor de uitzendsector. Voor onze uitzendmedewerkers én onze opdrachtgevers. 

Hieronder lees je meer over de certificeringen.

teamfoto2
sna 2 3

SNA-certificering

Met de certificering Stichting Normering Arbeid (SNA) is voor iedereen duidelijk dat we op een betrouwbare manier zaken doen en ons aan de regels houden. Maar ook dat we meewerken om de Nederlandse arbeidsmarkt eerlijker en gezonder te maken.
Downloaden
593f267c1899d63442c16cac088611e0

SNF-Certificaat

SAAMwerkt! heeft verschillende huizen voor internationale medewerkers. Het SNF-keurmerk laat zien dat deze woningen veilig en hygiënisch zijn en volop privacy bieden. Ze voldoen aan de norm van de Stichting Normering en Flexwonen (SNF). Die stichting houdt jaarlijks het SNF-register bij. Zo is er constant toezicht op woningen voor internationale medewerkers.
Downloaden
vcu 3

VCU-verklaring

VCU staat voor Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendkrachten. Dit keurmerk is bedoeld voor uitzend- en detacheringsbureaus die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Denk aan bedrijven in de bouw, productie, groenvoorziening en techniek. Met de VCU-verklaring weten opdrachtgevers dat de uitzendmedewerkers weten hoe ze volgens de VCA-richtlijnen moeten werken.
Downloaden
logo2

WKA-verklaring

Met de WKA-verklaring laten we zien dat we ons houden aan de betalingsverplichtingen richting de Belastingdienst, via een G-rekening. WKA staat voor Wet ketenaansprakelijkheid. Met de WKA-verklaring weten onze opdrachtgevers zeker dat zij geen risico lopen op aansprakelijkheid voor loonheffingen van uitzendmedewerkers.
Downloaden
abu 3

ABU-Certificaat

Een uitzendbureau met het ABU-keurmerk levert kwaliteit aan uitzendmedewerkers en klanten. Heeft zijn zaken op orde, is goed voor zijn uitzendmedewerkers, discrimineert niet, zorgt voor goede huisvesting voor internationale medewerkers en houdt de vakbekwaamheid van zijn vaste medewerkers op niveau via opleidingen. SAAMwerkt is momenteel ABU volgend en verwacht medio Juli zelfstandig ABU lid te zijn.
Downloaden