Op zoek naar personeel?

Saam werkt 't!

De betrokkenheid van een kleinschalige partner én de betrouwbaarheid van ruim 30 jaar ervaring? Bij Saamwerkt! vind jij als werkgever het beste van twee werelden. Ons doel is om jouw zorgen op het vlak van personeel weg te nemen en je te ondersteunen waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Bespaar tijd en haal kennis in huis

Jij bepaalt hoe we onze samenwerking invullen. Of we je alle zorgen voor personeel uit handen nemen of je ondersteunen op het vlak waar je minder tijd voor hebt of de juiste kennis mist. Wij helpen je vooruit en geven je de beste oplossing, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Saamwerkt! regelt het gewoon!

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van:

  • Uitzenden (structureel en incidenteel)
  • Werving en selectie

Altijd bereikbaar

Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld (maar we zeggen het toch maar even): bij Saamwerkt! komen we afspraken na. Altijd. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat we je op elk willekeurig moment kunnen helpen als je vastloopt.

Ook voor onze uitzendkrachten staan we altijd paraat. Daarom hebben we een groot bestand, gemotiveerde en loyale vakmannen en -vrouwen opgebouwd. En daar helpen we jou als werkgever dus weer mee!

Certificeringen

Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van alle zaken omtrent wetgeving en juridisch werkgeverschap. Saamwerkt! heeft daarnaast de volgende certificeringen:

  • VCU
  • NEN-4400-1
  • SNA-keurmerk

Verder volgen wij de ABU-reglementen en beschikken wij over een G-rekening voor de afdrachten van premies en heffingen.

Meld hier je vacature aan en wij nemen deze nog dezelfde dag op in ons bestand. Tip: hoe duidelijker de vacature, hoe kwalitatiever de reacties!

In deze sectoren hebben wij volop vacatures:

Meer weten over ons of over een bepaalde vacature?
Bel gerust met Saamwerkt!
040 72 00 972

Of laat je gegevens achter, dan bellen we jou. 

Meer weten over ons of over een bepaalde vacature?
Bel gerust met Saamwerkt!
040 72 00 972

saamwerkt_team_mobiel

Of laat je gegevens achter, dan bellen we jou. 

Solliciteer nu bij Saamwerkt!

Je solliciteert op de vacature: Op zoek naar personeel?
Sollicitatieformulier Op zoek naar personeel?