Kliniekverzorger schoonmaak

Share on whatsapp
Share on whatsapp

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een kliniek die zich gevestigd heeft op verschillende plekken in Nederland. Zij helpen mensen van hun bril of contactlenzen af te komen en alle comfort te bieden die daarvoor nodig is. Zij doen dit met liefde en passie voor het vak en voor de medewerkers.

Dit ga je doen

Alle cliënten van onze opdrachtgever verdienen de meest comfortabele behandeling. Jij begrijpt als geen ander dat verwachtingen er zijn om overtroffen te worden. Dat vraagt om een excellente service. Precies wat jij onze klant kunt geven. Je basistaak is schoonmaken, maar wel op een hoog niveau en met een sterk verzorgende inslag.

 

Na de inwerktrainingen neem je met veel enthousiasme je takenpakket op. Jouw uitstekende werk is duidelijk een verlengstuk van de luxe en cliëntgerichte lounge. Met je vooruitziende blik zorg je voor een opgeruimde en hygiënische omgeving, waarin de drankkoelkasten tijdig zijn bijgevuld, koffieapparaten altijd schoon zijn en lege kopjes nooit te lang op de tafeltjes staan.

 

Je neemt een speciale positie in binnen de organisatie. Je bent namelijk één van de drie specialisten die de operatiekamers in mogen: de chirurg, de OK-assistent en de kliniekverzorger (interieurverzorger). Uiteraard word je speciaal opgeleid om de OK grondig en vakkundig te desinfecteren. Je werkt op de juiste wijze met de juiste materialen om deze ruimte perfect schoon te houden.

 

Je zet je dagelijks in voor:

 

 • Een hygiënische en opgeruimde lounge
 • Vakkundig gedesinfecteerde OK
 • Een gastvrije omgeving

Dit ben jij

Je bent een opgeruimd type met de juiste energie om de handen uit de mouwen te steken. Je denkt altijd in het belang en welzijn van de cliënten. Daarbij besef je dat een behandeling spannend kan zijn voor cliënten.

Jouw werkhouding straalt daarom rust en vriendelijkheid uit, exact passend bij de comfortabele en relaxte sfeer in de lounge.

 

Door je proactieve houding loop je altijd minstens één stap voor op wat er moet gebeuren. Met je vriendelijke glimlach op je gezicht waarbij iedereen zich thuis voelt, ben jij precies de juiste persoon op de werkvloer.

 

Door je flexibele instelling werk je graag in diensten. Het is voor jou dan geen enkel probleem om in de werkweken van onze opdrachtgever mee te draaien, die lopen van maandag tot en met vrijdag met werktijden  van 13.00 tot 19.00 uur. Incidenteel wordt er van je gevraagd of je op een zaterdag wil werken.

Deze gaan er overigens in de toekomst vanaf.

 

Even samenvatten waar wij blij van worden:

 

 • Servicegericht
 • Een energieke persoonlijkheid met een glimlach op je gezicht
 • Warme relaxte uitstraling
 • Flexibel in werktijden
 • Enthousiast om direct aan de slag te gaan

Dit bieden wij jou

Iedereen floreert in een inspirerende en open werkomgeving. Daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt. Zij werken graag met én voor elkaar en besteden veel aandacht aan het vieren van mooie bijzondere momenten, zoals verjaardagen en behaalde successen.

 

Daarnaast krijg je ook nog:

 

 • Een bovengemiddeld salaris
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Deelname aan de pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

En niet te vergeten… goede koffie en dagelijks vers fruit in de Beachclub

Vragen of meer weten?

Wil je meer weten over de organisatie en of deze baan bij jou past? Neem dan contact met ons op. Mila Jansen of Ronald Braken praten je graag bij. Bel 040-7200972 of bel/whatsapp naar 06-12671064 en mail je CV met motivatie direct naar: solliciteren@saamwerkt.nl

Share on whatsapp

Meer weten over deze vacature?

saamwerkt_ronald_zw

Ronald Braken

Of laat je gegevens achter, dan bellen we jou.

Solliciteer nu bij Saamwerkt!

Je solliciteert op de vacature: Kliniekverzorger schoonmaak
Sollicitatieformulier Kliniekverzorger schoonmaak