Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Hovenier

Regio de Kempen

Werk jij graag in de buitenlucht en heb je groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor een aantal bedrijven in de regio zijn wij op zoek naar een hovenier of iemand die graag in tuinen werkt en het vak (onder begeleiding) wil leren. Je legt samen met je collega's nieuwe tuinen aan o.b.v. een ontwerp en pleegt onderhoud in bestaande tuinen. Denk hierbij aan snoeien, planten en verplanten, maaien, onkruid wieden etc.

 

Functie eisen:

- Je bent een aanpakker en niet bang om vies te worden

- Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

- Je woont in de buurt van Eersel of hebt eigen vervoer om er te komen

- Ervaring is een grote pré

 

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je zin om aan de slag te gaan, dan komen we graag met jou in contact! Stuur je CV én motivatie naar solliciteren@saamwerkt.nl of bel ons op 040 72 009 72

 

 

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >