Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Administratief medewerker

Veldhoven

Voor een elektrotechnisch bedrijf in Veldhoven zijn we op zoek naar een klantvriendelijke administratief medewerker. De werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden, het beantwoorden van de telefoon en het ontvangen van gasten. Daarnaast verricht je licht administratief werk zoals offertes uitwerken, bonnen verwerken, email bijhouden en overzichten in Excel maken.

Je bent klantvriendelijk, representatief, communicatief vaardig en zelfstandig. Je hebt administratieve werkervaring, kennis van geautomatiseerde systemen en kunt werken met Excel.

Je komt te werken in een prettig team met zo’n 8 collega’s. Het betreft een baan van 30-40 uur per week. Werktijden en -dagen zijn in overleg.

 

Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie, stuur dan nu je CV naar solliciteren@saamwerkt.nl 

Voor vragen over de vacature kun je ons bereiken op 040-72 009 72

 

Vanwege de zomervakantie wordt de definitieve selectie medio augustus gemaakt. 

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >