Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Opperman / Stratenmaker

Zuidoost Brabant

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde (ervaren) stratenmakers / opperman voor een jong en dynamisch bedrijf in Helmond. Ervaring is een pré – voor de juiste kandidaat zonder ervaring is er ook de mogelijkheid het vak in de praktijk te leren. Eigen vervoer is een pré, maar ook hier geldt voor de juiste kandidaat is dit bespreekbaar.

Je gaat aan de slag op verschillende projecten in Zuidoost Brabant, waar je bezig zal zijn met straatwerk en sierbestrating. De projecten zijn zowel voor de particuliere sector als voor de overheid (gemeenten) en voor de Wegenbouw.

Het betreft een fulltime baan met toekomstperspectief. Salaris volgens CAO.

Maakt deze omschrijving jou enthousiast, neem dan contact op met SAAM werkt!

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >