Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Hulpmonteurs

Diverse locaties door het land

Ben je handig en weet je van aanpakken? Ben je gemotiveerd om een praktijkopleiding tot hulpmonteur te volgen? Dan bieden wij een uitdagende baan bij een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandelingssystemen.

Je zal worden opgeleid en begeleid door een vaste collega luchtkanalenmonteur, die woonachtig is in dezelfde omgeving. Het werk bestaat uit de aanleg en onderhoud van luchtbehandelingssystemen veelal in bedrijfspanden. Je zal van 07:00 tot 16:00 werkzaam op bouwplaatsen; dit houdt in dat je van 06:00 van huis vertrekt en rond 17:00 weer thuis bent. Bij interesse kan je binnen dit bedrijf doorgroeien naar zelfstandig luchtkanalenmonteur of eventueel een kantoorfunctie.

Een Basisveiligheid VCA diploma is een eis. Voor de juiste kandidaten zullen wij een opleiding verzorgen (2-daagse cursus).

Het betreft hier een fulltime baan met toekomstperspectief. Salaris is in overeenstemming met CAO Klein Metaal.

Maakt deze omschrijving jou enthousiast, neem dan contact op met SAAM werkt!

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >