Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Autocad tekenaar / Werkvoorbereider

Regio Waalwijk

Heb jij een afgeronde opleiding MTS WTB en ervaring met de laatste versie van Autocad? Heb je verder ervaring in de luchtkanalen branche? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor je bij een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandelingssystemen.

Samen met je collega’s richt je je volledig op de specifieke wensen van de klant en het leveren van perfect maatwerk. Je zal je o.a. bezig houden met het tekenen van luchtkanalen en het bestellen van alle benodigde materialen.

Het betreft een fulltime baan met toekomstperspectief. Het bedrijf biedt een marktconform salaris.

Maakt deze omschrijving jou enthousiast, neem dan contact op met SAAM werkt!

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >