Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Workshopleider

Eindhoven

Ben jij de perfecte gastheer/gastvrouw en vind je het leuk om een workshop te leiden? Weet je van aanpakken en ben je stressbestendig? Houdt je van een gezellige bruisende omgeving en ben je flexibel? Dan bieden wij een uitdagende functie bij een fris en vernieuwend horecaconcept, gespecialiseerd in de Mediterrane en Oosterse keuken. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven.

Er is de mogelijkheid tot zowel parttime als fulltime werk. De workshops vinden plaats in de avonden doordeweeks (vanaf ongeveer 15:00) en in de weekenden. Het bedrijf biedt goede verdiensten.

Maakt deze omschrijving jou enthousiast, neem dan contact op met SAAM werkt!

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >