Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Eerste Medewerker Bediening (Fulltime)

In de Kempen

Heb je al geruime tijd ervaring in de horeca en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheden? Dan hebben wij een leuke functie voor je bij een prachtig restaurant in de Kempen. Naast het ontvangen en serveren van gasten zal jij je ook gaan bezighouden met de planning, het aansturen van collega’s en ben je in staat (na training) het restaurant zelfstandig te draaien. Heb je al een gedegen wijnkennis, dan is dit een pré.

Wij bieden een mooie baan in een restaurant, met trouwe en dankbare gasten, mooie gerechten om te serveren, prachtige wijnen om te schenken, doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en toffe en ambitieuze collega's. De functie is voor minimaal 38 uur in de week, verspreid over 5 dagen en wij bieden een goed salaris met toekomstperspectief.

Maakt deze omschrijving jou enthousiast, neem dan contact op met SAAM werkt!

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >