Op zoek naar werk?

Ben jij een gemotiveerde vakman of –vrouw op zoek naar een nieuwe baan? En zoek je een uitzendbureau dat niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke klik weet te maken met je nieuwe werkgever? Meld je dan aan als werkzoekende bij SAAM werkt!. Samen gaan we op zoek naar de beste job voor jou. 


Een greep uit de vacatures

Gastheer/vrouw; echte Horecatopper(s) gezocht (oproep)

Eindhoven

Wij zoeken gastvrije medewerkers bediening voor een toplocatie in Eindhoven (PSV STADION). Werk je al geruime tijd in de horeca of heb je net je school afgerond en heb je hart voor gastvrijheid? Kun je met drie borden lopen, debrasseren en bedienen aan tafel op “sterren” niveau? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel en kun je goed samenwerken in een team?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een fantastische baan tijdens de thuiswedstrijden van PSV en tijdens feesten en partijen. Dit werk biedt goede verdiensten en is voor langere tijd op oproepbasis.

Maakt deze omschrijving jou enthousiast, neem dan contact op met SAAM werkt!

neem contact op >

 

Inschrijven en gratis CV check

Je kunt je hier op de website direct inschrijven, zodat we actief voor je op zoek kunnen naar een interessante baan. Bovendien bieden we je de service van een gratis CV check. Met enkele tips maak je je CV extra uitnodigend.

Direct inschrijven >